Roosters

Onderstaande drie roosters volgen na een korte uitleg en de namen van wie verantwoordelijk zijn.

Autorijdienst

Mocht u niet in staat zijn om op eigen gelegenheid onze kerkdiensten te bezoeken, dan kunt u gebruik maken van de autodienst. U wordt dan thuis opgehaald en naar de kerk gebracht. Onderstaand het rooster. Als u graag gehaald wilt worden, dan kunt u contact opnemen met dhr. Leo van der Sluijs, tel.nr. 0597-422 873.​

5 mei12 mei19 mei26 mei30 mei
F. StokebrookR. TroostT. RitsemaL.H. v.d. SluijsT. Maas

Bloemen

Iedere zondag staan er twee boeketten bloemen in de kerk. Deze worden na de dienst bezorgd bij mensen die we geluk of sterkte willen wensen. Soms is een verjaardag of jubileum aanleiding, soms ook ziekte of een andere situatie waarbij een bemoediging van onze gemeente gewenst is. Contactpersoon is mw. Gerda Zwerver (Gerda_Zwerver@hotmail.com, of via tel.nr. 06 – 2444 3463 na 19.00 uur).

Onderstaand het rooster van de bezorgers. Hierover kunt u contact opnemen met Boukje Haan, tel.nr. 0597 – 420980.

5 meiMevr. H. Muller
Poortstraat 12
Vuurdoornweg 57

Koffiezetten

Iedere zondag wordt er na de kerkdienst gezamenlijk koffie gedronken in de kerk. Dat is gezellig en bevordert de gemeenschapszin. Het koffiezetten gebeurt door vrijwilligers. Onderstaand het rooster. U kunt zich aanmelden als vrijwilliger. Contactpersoon is Carolien Zwik, tel.nr. 0597-422 565.

5 mei Mw. J. Ploeger, mw.v. Wijk, mw. Noor
12 mei Mw. Westenberg, mw. Muller, mw. Dusseljee