Jeugdclub

De clubavond is op vrijdagavond één keer per twee weken in ‘Ons gebouw’ aan het Burgemeester Schönfeldplein. We hebben daar op de ‘zolder’ een nieuwe gezellige ruimte ingericht. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 20.15 uur.

Zit je in groep 4 t/m 8?  Dan ben je van harte welkom!!!  Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee. De kosten bedragen € 1,- per kind per clubavond.

Mochten jullie vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen (elisabethdrenth6@hotmail.com).

Groetjes van Janet, Wende, Elisabeth en Nynke

Kerstmarkt 15 december

Ook dit jaar organiseren we, samen met de clubkinderen, een gezellige kerstmarkt in de Marktpleinkerk. Zoals elk jaar is er lekkere soep om warm te worden, chocolademelk mét slagroom en natuurlijk broodjes knak! Maar ook weer de mooiste kerstversieringen, kaarten, kerststukjes en nog meer!

Iedereen is weer van harte welkom om vast in gezellige kerstsferen te komen, wat lekkers te eten en wat moois te kopen.

De kerstmarkt is op 15 december van 18.00 tot 20.00 uur in de Marktpleinkerk.

De opbrengst van de markt van dit jaar willen we schenken aan een goed doel; we gaan nog met elkaar overleggen welk doel dat wordt!