Stiltewandeling vanuit de Dorpskerk in Meeden

Spreker - Pastor Tineke Huizing-Piersma

Locatie - Dorpskerk Meeden

Stilte bezinning en ontmoeting

We zijn er nog niet maar toch…
Nadat vorig jaar het hele programma van Over De Brug niet is doorgegaan, hopen we nu toch dat we een en ander weer op kunnen starten.
De werkgroep Bezinning en Cultuur is bij elkaar geweest om weer plannen te maken.
De Stiltewandeling is iets wat we ook weer willen proberen.
Er zijn mooie kerken in onze Streekgemeente en ook prachtige natuur.
Er is besloten om deze bijeenkomsten dit seizoen, (na 4 jaar in Finsterwolde), te houden in Meeden.
Ook daar is een mooie oude kerk en een inspirerende omgeving om te wandelen.

Na een eenvoudige viering bij toerbeurt geleid door een van de voorgangers van het team van de streekgemeente Oost-Groningen, is er een wandeling in drie etappes: in stilte, mediterend rond een aangereikte tekst en tenslotte in gesprek met een medewandelaar. Na de wandeling is er een lunch. Voor soep wordt gezorgd en we nemen ons eigen brood mee.

Dus vanaf oktober bent u de derde woensdag van de maand welkom om samen de stilte de ontmoeting en de verbinding te zoeken.
Goede wandelschoenen zijn belangrijk.
Doe ook een keer mee, en proef de stilte

Locatie: Dorpskerk Meeden Kerkstraat 12 Meeden
Data: 20 oktober, 17 november en 15 december
Kosten: vrijwillige gift