Stiltewandeling bij de Stefanuskerk

dec 13 10:00

Locatie - Stefanuskerk, Finterwolde

Geïnspireerd door de Kleasterkuier in Jorwerd worden ook in Oost-Groningen mensen uitgenodigd om op iedere tweede woensdag van de maand samen te komen in de eeuwenoude Stefanuskerk in Finsterwolde.

Na een eenvoudige viering is er een wandeling in drie etappes: in stilte, mediterend rond een aangereikte tekst en tenslotte in gesprek met een medewandelaar. Na de wandeling is er een lunch. Voor soep wordt gezorgd en de meegebrachte boterhammen delen we met elkaar.

De vieringen worden bij toerbeurt geleid door een van de voorgangers van het team van de streekgemeente Oldambt. Vrijwilligers die mee willen helpen dit nieuwe project vorm en inhoud te geven worden van harte uitgenodigd zich te melden.

Info & aanmelding:pastor Tineke Huizing-Piersma  (tjhuizing@netvisit.nl)
Aanvang en locatie:10.00 uur, Stefanuskerk in Finsterwolde
Datum:iedere tweede woensdag van de maand
Kosten:
€ 5,- pp.