Sacrale / meditatieve dans Scheemda

Locatie - De Ontmoeting, Scheemda

sacrale dans marktpleinkerk

Meditatie in beweging

Sacrale dans is een gebed of een meditatie in beweging. Met eenvoudige passen en gebaren bewegen lichaam, geest, hart en ziel met elkaar, gedragen door verschillende muziek zoals klassiek, modern en folklore. Tijdens het dansen ervaar je momenten van een geheel zijn, helemaal nu aanwezig.

Het dansen in een kring laat je deel uitmaken van een dragend geheel. Sacrale dans wil ruimte zijn voor verbinding met jezelf, de anderen en met het hogere: de bron, de stilte, het geheim, het goddelijke.

Welkom

Je mag de dansbijeenkomsten beschouwen als een “open huis“. Er zijn veel mensen die regelmatig komen dansen, waardoor er een vertrouwde sfeer ontstaat.

De meestal rustige dansen zijn niet zo moeilijk om te leren, danservaring is niet nodig, wel wordt aangeraden om gemakkelijke kleding mee te nemen. Iedereen vanaf 9 t/m 99 jaar is hartelijk welkom om en proefles mee te doen. Kom gewoon langs of neem contact op met Ulrike Neumann.

Info en aanmelding:Ulrike Neumann
Aanvang en locatie:10.00 uur  in De Ontmoeting, Kerklaan 32 Scheemda