Pannenkoekendag

feb 13 18:00

Locatie - Marktpleinkerk, Winschoten

Pannenkoekendag is in Nederland nog niet echt een traditie, maar in Oost-Groningen wel. In 2018 gaan we er vrolijk mee verder! Pannenkoekendag heeft oude papieren. Al eeuwen gaat het vooraf aan de tijd van het vasten. Met restjes luxe zoals boter, suiker, eieren en wat meel werden pannenkoeken gebakken.

Nu eten we pannenkoeken voor de gezelligheid en om te bedenken hoe belangrijk voedsel is, vooral als je het niet of te weinig hebt. Saamhorigheid en solidariteit gaan hand in hand. De gehele opbrengst is voor een goed doel.

Oude Pekela VrieschelooWinschoten
18.00 tot 19.00 uur 18.00 uur18.00 tot 20.30 uur
Het ‘Anker’ bij de WedderwegkerkTrefpunt, Dorpsstraat 121, in VrieschelooMarktpleinkerk
Info: ds. Simone van de Vrie € 5,- p.p. (kinderen tot 10 jaar gratis)€ 5,- p.p. (kinderen tot 10 jaar gratis)