Pannenkoekendag 2020

feb 25 18:00

Locatie - Verschillende

Pannenkoekendag is uit onze regio niet meer weg te denken. Daarom gaan we er ook in 2020 vrolijk mee door! Deze dag heeft oude papieren. Al eeuwen gaat het vooraf aan de tijd van het vasten. Met restjes luxe zoals boter, suiker, eieren en wat meel werden pannenkoeken gebakken.

Nu eten we pannenkoeken voor de gezelligheid en om te bedenken hoe belangrijk voedsel is, vooral als je het niet of te weinig hebt. Saamhorigheid en solidariteit gaan hand in hand. De gehele opbrengst is voor een goed doel.

Omdat het interieur van de Marktpleinkerk gerenoveerd wordt is dit gebouw niet beschikbaar. U/jij bent in plaats daarvan welkom in de Ontmoeting in Scheemda. We zullen deze ruimte voor die gelegenheid omtoveren tot het gezelligste restaurant van Scheemda!

Meeden
Tijd:                17.30 uur
Locatie:          Dorpshuis, Meeden
Kosten:          vrijwillige gift voor de Voedselbank