Pannenkoekendag

mrt 05 18:00 20:30

Locatie - Marktpleinkerk, Winschoten

Pannenkoekendag is uit onze regio niet meer weg te denken. Daarom gaan we er ook in 2019 gaan we er vrolijk mee door! Pannenkoekendag heeft oude papieren. Al eeuwen gaat het vooraf aan de tijd van het vasten. Met restjes luxe zoals boter, suiker, eieren en wat meel werden pannenkoeken gebakken.

Nu eten we pannenkoeken voor de gezelligheid en om te bedenken hoe belangrijk voedsel is, vooral als je het niet of te weinig hebt. Saamhorigheid en solidariteit gaan hand in hand. De gehele opbrengst is voor een goed doel.

Oude Pekela Meeden Winschoten Vriescheloo
18.00  uur 17.30 uur 18.00-20.30 uur 18.00 uur
Het ‘Anker’ bij de Wedderwegkerk Dorpshuis Marktpleinkerk Trefpunt, Dorpsstraat 121
Info: ds. Simone van de Vrie Kosten: vrijwillige gift voor de voedselbank Kosten: € 5,- p.p. (kinderen tot 10 jaar gratis) Kosten: € 5,- p.p. (kinderen tot 10 jaar gratis)