Over de Brug Festival

sep 21 13:30

Locatie - Marktpleinkerk, Winschoten

Het Over de Brug Festival vindt plaats op zaterdag 21 september 2019 in de Marktpleinkerk in Winschoten.

Het OVER DE BRUG festival is op zaterdag 21 september in en om de Marktpleinkerk in Winschoten met de presentatie van het tiende programma voor Bezinning & Cultuur.

De inloop is vanaf 13.30 uur, we beginnen om 14.00 uur en de toegang is gratis.

Als motto is gekozen: EEN GOED VERHAAL!  Dit is het jaarthema van de Protestantse Kerk, ook het thema van de startzondag en wij sluiten daar met het festival bij aan. Wat kunt u deze middag verwachten?

Programma

Hoofdgast is Kaj van der Plas, hij is verhalenverteller, tekstschrijver en dominee in Eelde-Paterswolde. Zijn bijdrage is aan het begin van het programma en duurt ca. 1 uur, ons advies is dus om op tijd te komen om dit onderdeel niet te missen!

Na de pauze is er de presentatie van het nieuwe programma voor het seizoen 2019-2020. De boekjes zijn inmiddels verspreid, deze jubileumuitgave heeft een ander formaat en het is weer een prachtig blad.

Het aanbod is zeer divers: de activiteiten die goed lopen, komen dit jaar terug en er zijn verrassende nieuwe programma’s. U kunt op allerlei plaatsen in de regio meedoen aan een ochtend-, middag- of avondprogramma.

Op het festival is er een toelichting op de activiteiten en zijn er stands waar u zich kunt opgeven of meer informatie kunt vragen. Er staan stands tussen de kerk en Ons Gebouw en daar is ook in de pauze de koffie/thee. Naast het boekje brengen we dit jaar een kalender uit waarop per maand de activiteiten staan, handig om ergens in huis op te hangen! De kalender is op het festival voor een klein bedrag te koop.

Allemaal welkom op zaterdagmiddag 21 september in de Marktpleinkerk: kom OVER DE BRUG voor een GOED VERHAAL en een veelbelovende middag!