Meditatief moment Bellingwolde

okt 17 19:30 21:00

Gespreksleider - José van Bergen

Locatie - Magnuskerk, Bellingwolde

In bijbelse verhalen zitten gebeurtenissen, woordenkennis zoveel meer wat je aan kan raken. Wat kan je daarvan meenemen in je dagelijkse leven?

Door samen een tekst te lezen en daar in stilte bij te blijven, de tekst als het ware mee naar binnen te nemen, laat je je aanraken door de woorden. De woorden maken verbinding met je levenservaring (mediteren). Na de meditatie mag je die ervaring delen met de ander (niet discussiëren). Je zult meer en meer merken dat je ervaringen tijdens het mediteren en tijdens het delen met anderen, gaan doorwerken in je dagelijks leven.

Leiding: José van Bergen (max 8 deelnemers)

Data:

woensdagavond 17 en 31 oktober, 13 (dinsdag) en 28 november, 12 december, 21 december (voorbereiding op kerst) 16 en 30 januari, 12 (dinsdag) en 27 februari, 13 en 27 maart, 9 (dinsdag) en 24 april

Tijd:19.30 – 21.00 uur
Locatie:Magnuskerk Bellingwolde