Kerstconcert Magnuskerk

dec 17 16:00

Locatie - Magnuskerk, Bellingwolde

Op zondag 17 december om 16.00 uur geeft het Christelijk Mannenkoor Stadskanaal een kerstconcert in de Magnuskerk in Bellingwolde.

Tijdens dit concert staat het koor onder leiding van de zeer ervaren dirigent Klaas Krijgsheld. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door organist door Harold Kooij. Het mannenkoor zal zeer gevarieerde, prachtige kerstliederen ten gehore brengen. Naast bekende Nederlandse, Duitse en Engelse zullen ze ook Russische kerstliederen zingen, zoals “Kodosh”, “Veni Jesu” en “Tebe Pojem”.

Verder zal soliste Lieneke van Eijkelenburg te horen zijn. Ze zal solo een aantal Christmas Carols zingen, zoals “The first Noël”, “O holy night”, “Away in a manger” en “Little town of Bethlehem”. Ze heeft een prachtige, warme stem!

In de pauze wordt, zoals gebruikelijk, koffie en thee geserveerd.

Datum:17 december 2017
Locatie:Magnuskerk Bellingwolde