Inspiratiecafé met Peter Barthel

mei 06 15:00

Interviewer - Ds. Bert L. van der Woude

Locatie - Hotel Victoria, Marktplein, Winschoten

hotel victoria winschoten

Inspiratiecafé ‘Zin in Oldambt’

Het café van hotel Victoria aan het Marktplein in Winschoten wordt de plek waar bekende en minder bekende Groningers zich zullen uitspreken over zin en inspiratie. Bij toerbeurt zullen de voorgangers van de streekgemeente Oldambt hun gasten interviewen en vragen naar motivatie en inspiratie in hun leven en werk. Vragen en antwoorden die niet alledaags zijn en uitnodigen om zelf zin te ontdekken. Na het interview is er volop gelegenheid om vragen te stellen en na te praten onder het genot van een glas wijn, bier of fris.

In april wordt er geen inspiratiecafé gehouden.

De laatste bijeenkomst van dit seizoen is op zondag 6 mei om 15.00 uur in het bruin café van hotel Victoria. Gast is deze keer Prof. Dr. Peter Barthel, schrijver van het boek “Professor, bestaat God?”.
Ter gelegenheid van het 400-jarig bestaan van de universiteit mochten mensen vragen stellen. Een bijzondere vraag was die van Anco (7): ‘Bestaat God – kan de universiteit dat uitzoeken?’ De brief die Peter Barthel schreef werd op 1 juni 2014 gepubliceerd in het dagblad Trouw.

Informatie: www.overdebrug.org
Tijd en locatie: 15:00 uur Hotel Victoria, Marktplein, Winschoten
Kosten: Gratis entree, consumpties voor eigen rekening
Overige data:
Iedere 1e zondag van de maand