Uitzending viering Stille Zaterdag

apr 11 22:00

Voorganger - Ds. Bert van der Woude

Locatie - Vennekerk, Venne 152, Winschoten

In verband met het coronavirus hebben wij besloten om de richtlijnen van het RIVM en het daaraan gekoppelde advies van de PKN te volgen.

Dit betekent dat alle kerkdiensten tot en met 28 april geschrapt worden.

Wel kunt u via de kerktelefoon, via de kerkomroep, en met beeld via youtube meeluisteren naar de vieringen, uitgezonden vanuit de Vennekerk. Zo zijn we deze veertigdagentijd op afstand toch verbonden met elkaar.

Hierbij het verzoek om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van dit besluit.

Stille Zaterdag

Deze viering begint om 22.00 uur en die kunt u thuis meemaken in woord en/of beeld. Ook daar kunt u een kaars aansteken en het lied van het licht meezingen.

Daarna vernieuwen we onze doopbelofte. Er is niets tegen om thuis een schaal met water klaar te zetten. Deze bijzondere tijd staat niet alleen in het teken van bezorgdheid of angst. We worden uitgenodigd om een creatieve manier rituelen uit te voeren en werk te maken van verbondenheid.