Dienst: Stille Zaterdag met Paaswake

apr 20 22:00

Voorganger - Ds. Bert L. van der Woude

Locatie - Marktpleinkerk, Winschoten

Voor het derde jaar op rij streven we ernaar om van de Paaswake een echte wake te maken. Voor wie wil is er de gelegenheid om de hele nacht (of een deel daarvan) in de kerk door te brengen en te waken. Samen zien we uit naar het licht van de morgen. Het waken, waarbij ieder uur een verhaal van herschepping wordt gelezen, wordt vooraf gegaan door een viering, waar de lof van het licht en de vernieuwing van de doopbelofte centraal staan. Zo is er voor iedereen de mogelijkheid om kort of lang bij deze viering betrokken te zijn.

De nieuwe dag vieren we verder in de Vennekerk. Daar is iedereen van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het Paasontbijt en de viering van Paasmorgen. De harmonie zet deze viering muzikaal luister bij.

Er is één collecte die bestemd is voor de kerk.

De liturgie van deze dienst vindt u hier
De dienst kunt u live beluisteren via Kerkomroep