Concert Avventura Musicale

apr 22 15:00

Locatie - Marktpleinkerk, Winschoten

For the beauty of the earth

Prachtig zondagmiddagconcert in de Marktpleinkerk te Winschoten.

Op 22 april 2018 kunt u vanaf 15.00 uur genieten van een optreden van het regiokoor Avventura Musicale onder de bezielende leiding van sopraan/dirigente Ellen Klopstra.

Voor de pauze brengen zij liederen van John Rutter, R. Vaughan Williams en Edward Elgar. De begeleiding is in handen van Mineke Potgieser, piano en Bouko Tiggelaar, kerkorgel.

Na de pauze luistert u naar het Requiem van Gabriël Fauré.
Naast de koorzang is hier een belangrijke rol weggelegd voor Het Minerva Kwartet, bestaande uit Hanneke van Ulsen: viool, Oktje Lambermont: altviool, Maaike ten Wolde: altviool en Michelle van der Braak: cello, Sinan Ercan: cello, Oeds Bouwsma: bas, Nienke van Leijden: harp, Annet Schippers-Koolhaas en Nynke de Haan: hoorn en ook hier Bouko Tiggelaar: orgel.

Als liefhebber van live-klassieke muziek mag u dit concert niet missen!

Minerva Kwartet

Datum:22 april 2018