Bijbels koken Winschoten

jan 17 17:00

Locatie - Ons Gebouw, Winschoten

Wat ‘Bijbels koken’ of ‘Bijbels culinair’ is hoeft nauwelijks meer uitgelegd te worden. Of toch? Ieder seizoen mogen we mensen begroeten, die voor het eerst meedoen en van te voren niet kunnen bedenken wat hen te wachten staat. En altijd weer is er de verbazing achteraf. Dat je ook zo een avond met elkaar kunt beleven. Bekend of nieuw maakt niet uit, samen een mooi gerecht bereiden verbindt!

Het gaat om gerechten met een Bijbels tintje en een goed verhaal. Samen kook je en geniet je een vijfgangen-menu met bijpassende kwaliteitswijnen. Wie meedoet krijgt duidelijke instructies. De boodschappen zijn al gedaan en het koken kan na een korte intro meteen beginnen. Bij opgave, graag de (voorkeurs)datum vermelden.

Je kunt een vriend, vriendin of familielid ook een avondje bijbels koken cadeau doen!

We rekenen in dit lustrum seizoen weer op veel kook- en eetgenoegen. Komend seizoen is er ‘bijbels koken’ op vier locaties! Meeden voegt zich voor het eerst in de rij. Daar is het dorpshuis de plek waar gekookt en gegeten kan worden.

Op alle locaties ben je van harte welkom! We juichen het toe als deelnemers uit verschillende plaatsen bij elkaar gaan buurten!

 

Info en aanmelding:Ellen Jalink of ds. Bert van der Woude
Datum:17 januari 2020
Aanvang:17.00 uur
 Locatie:Ons Gebouw, Winschoten
Kosten:€ 17,50 p.p.