Bijbels koken Winschoten

jan 25 17:00

Locatie - Ons Gebouw, Winschoten

Wat ʻbijbels kokenʼ of ʻbijbels culinairʼ is hoeft nauwelijks meer uitgelegd te worden. Of toch? Ieder seizoen mogen we mensen begroeten, die voor het eerst meedoen en van te voren niet kunnen bedenken wat hen te wachten staat. En altijd weer is er de verbazing achteraf. Dat je ook zo een avond met elkaar kunt beleven. Bekend of nieuw maakt niet uit, samen een mooi gerecht bereiden verbindt!

Het gaat om gerechten met een bijbels tintje en een goed verhaal. Samen kook je en geniet je een vijfgangen-menu met bijpassende wijnen. Wie meedoet krijgt duidelijke instructies. De boodschappen zijn al gedaan en het koken kan na een korte intro meteen beginnen. Bij opgave, graag voorkeursdatum vermelden.

In Winschoten vindt ʻbijbels kokenʼ plaats in ʻOns Gebouwʼ. De keuken daar is nu een jaar beproefd en heeft al veel kookplezier opgeleverd. We gaan daarom graag verder met een nieuw menu dat nog niet eerder ʻop de kaartʼ heeft gestaan.

Je kunt een vriend, vriendin of familielid ook een avondje bijbels koken cadeau doen!
We rekenen weer op veel kook- en eetgenoegen.

Komend seizoen last Midwolda een pauze in. Daar staat tegenover dat ʻbijbels kokenʼ gaat beginnen in Scheemda! De Ontmoeting heeft een goed toegeruste keuken en een ruimte om samen van een mooie maaltijd te genieten.

Van harte welkom!

 

Info en aanmelding:Ellen Jalink, ds. Bert L. van der Woude
Aanvang en locatie:17.00 uur, Ons Gebouw, Schönfeldplein 7 Winschoten
Kosten:€ 17,50 p.p.
Overige data:
25 januari, 15 maart en 10 mei