Lunchlezing over de gebrandschilderde ramen in de Marktpleinkerk op zaterdag 18 maart van 11.00 – 14.00 uur

Een lezing met lichtbeelden en een gezamenlijke lunch.

Het is alweer 13 jaar geleden dat het boek ‘De weg van het licht, over de gebrandschilderde ramen in de Marktpleinkerk’ verscheen. Een prachtige uitgave met alle ramen in detail in beeld gebracht en de nodige uitleg erbij. Dat iedereen het nu voor zichzelf na kan lezen betekent echter niet dat samen kijken en luisteren niet meer nodig is. De ramen stralen nog steeds in de kerk en hun verhaal verdient het telkens opnieuw verteld te worden. Dat gebeurt in een lezing met lunch. Eerst een uurtje inleiding, dan de lunch en vervolgens nog een nabeschouwing met gelegenheid voor vragen.
Zo komen bezinning, cultuur en samenzijn tot hun recht en blijft er van de zaterdag genoeg tijd over.

 

Tussen de beelden en verhalen door is er een gezamenlijke lunch.

Datum en tijd: 18 maart 2023
Locatie: Marktpleinkerk
Kosten: € 10,- pp
Info & aanmelding: Ellen Smid en ds. Bert L. van der Woude                  

 

ds. Bert L. van der Woude

Sinds april 2000 werk ik als predikant binnen wat nu de Protestantse Gemeente Winschoten (PGW) heet. De eerste zeven jaar nog in combinatie met de gereformeerde kerk van Westerlee en nu ruim tien jaar volledig in Winschoten.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *