Informatie over de streekdienst vanuit De Ontmoeting in Scheemda op zondag 6 februari 2022

Na de versoepelingen van afgelopen dinsdag mogen er weer meer mensen de kerkdiensten bezoeken. Voor de streekdienst van 6 februari betekent dit dat er 80 mensen aanwezig kunnen zijn. Vooraf opgeven is noodzakelijk, dit kan bij Ben Bruinsma (scriba PG Scheemda e.o.) via scriba@pgscheemda.nl of 06-53404478.

Bij het bezoeken van de kerkdienst jassen graag meenemen naar de kerkzaal en mondkapjes dragen bij binnenkomen en verlaten van de kerk.

Er zal geen koffiedrinken zijn na de dienst.

De dienst kan ook thuis gevolgd worden via Kerkomroep en via www.pgscheemda.nl

Tijdens de dienst is er voor de kinderen een leuk werkje, waarbij je een schoenendoos nodig hebt. Zorg er dus voor dat je die alvast hebt! Ook als je niet in de kerk komt kun je mee knutselen, de materialen worden komende week meegestuurd met de liturgie.