Mededelingen die gelden voor de komende diensten in verband met corona

Laatste update: Zaterdag 4 september

Dit jaar vinden de diensten van de PGW vanaf 5 september weer plaats in de Marktpleinkerk. Regiovieringen in Winschoten worden gehouden in de Vennekerk

In verband met het coronavirus hebben wij besloten om de richtlijnen van het RIVM en het daaraan gekoppelde advies van de PKN te volgen.

Gezien de meest recente versoepelingen zijn er vanaf nu 100 mensen welkom in de Vennekerk en 60 mensen in de Marktpleinkerk. U kunt zich aanmelden via onze scriba Boukje Haan, tel. 0597-420980 .

Wat het zingen betreft: kerkgangers mogen meezingen.

Ook het koffiedrinken is weer mogelijk in de Vennekerk en in de Marktpleinkerk.

Vanaf 22 september bent u iedere week welkom in de Marktpleinkerk voor een kop koffie. De kerk is open van 10.00 uur tot 12.30 uur.
De kerkdiensten zijn te beluisteren via kerkomroep en te bekijken via de website van de Vennekerk (voor diensten vanuit de Vennekerk) en via de website van de Marktpleinkerk (voor diensten vanuit de Marktpleinkerk).