Mededelingen die gelden voor de komende diensten in verband met corona

Laatste update: woensdag 16 december

Vanaf maart tot nader bericht vinden de diensten van de PGW plaats in de Vennekerk.

In verband met het coronavirus hebben wij besloten om de richtlijnen van het RIVM en het daaraan gekoppelde advies van de PKN te volgen.

Gezien de maatregelen die nu getroffen zijn en Nederland in een lockdown brengen, hebben we besloten onze vieringen enkel nog digitaal uit te zenden. U kunt zich tot en met 19 januari 2021 niet meer aanmelden voor het bezoeken van een kerkdienst.

De kerstnachtdienst die nu het karakter krijgt van een regioviering wordt op 24 december om 22.00 uur vanuit de Vennekerk uitgezonden.

Het zou een mooi gebaar zijn als u om 22.00 uur een kaars in uw huis en misschien zelfs in de vensterbank  van uw woning zou willen ontsteken.

De kerkdiensten zijn te beluisteren via kerkomroep en te bekijken via de website van de Vennekerk.