Mededeling die gelden voor de zondagse diensten in verband met corona

Laatste update: maandag 5 oktober 2020:

Vanaf maart tot nader bericht vinden de diensten van de PGW plaats in de Vennekerk.

In verband met het coronavirus hebben wij besloten om de richtlijnen van het RIVM en het daaraan gekoppelde advies van de PKN te volgen.

Vandaag is uit het overleg van minister Grapperhaus met de kerken naar voren gekomen dat het maximum aantal bezoekers wordt teruggebracht naar dertig personen.

Gezien dit aantal is het nodig dat u zich aanmeldt bij onze scriba
Boukje Haan (telefoon: 0597-420980, e-mail: boukje.haan@kpnmail.nl)

Bij aankomst kan de hoofdingang worden gebruikt. In de hal ziet u desinfecterende handgel en handdoekjes staan. Deze kunt u gebruiken. Daarna wordt u door de ouderling van dienst een plaats gewezen.

In de diensten wordt voorlopig niet meer gezongen.

Na het amen bij het besluit van de dienst gaat iedereen zitten en klinkt het laatste muziekstuk waarmee de opname van de dienst wordt besloten.

Na de dienst is het mogelijk om in Irene (en/of als het weer het toestaat buiten) koffie te drinken.

U wordt verzocht om in Irene of in één van de andere ruimtes plaats te nemen aan een tafel. Daar krijgt u uw koffie of thee gebracht.
Pas als u naar huis gaat staat u weer op en houdt onder alle omstandigheden de 1,5 meter afstand. Alleen als we ons strikt aan de regels houden, blijft koffiedrinken na de dienst mogelijk.

Bij het verlaten van de kerk worden alle drie uitgangen gebuikt. Daar staan schalen waar u uw bijdrage voor de diaconie en de kerk in kunt doen.

Na het verlaten van het kerkgebouw blijft de onderlinge afstand van 1,5 meter gelden. Wij verzoeken u hier rekening mee te houden.

De kerkdiensten zijn te beluisteren via kerkomroep en te bekijken via de website van de Vennekerk.