Mededeling die gelden voor de zondagse diensten in verband met corona

Laatste update 26 september 2020:

Vanaf maart tot nader bericht vinden de diensten van de PGW plaats in de Vennekerk.

In verband met het coronavirus hebben wij besloten om de richtlijnen van het RIVM en het daaraan gekoppelde advies van de PKN te volgen.

Vanaf 1 juli 2020 mogen ruim 100 personen de dienst bezoeken. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Bij aankomst kan de hoofdingang worden gebruikt. In de hal ziet u desinfecterende handgel en handdoekjes staan. Deze kunt u gebruiken. Daarna wordt u door de ouderling van dienst een plaats gewezen.

In de dienst mag zachtjes worden gezongen. Na het gezongen amen bij het besluit van de dienst gaat iedereen zitten en klinkt het laatste muziekstuk waarmee de opname van de dienst wordt besloten.

Na de dienst is het mogelijk om in Irene (en/of als het weer het toestaat buiten) koffie te drinken.

Bij het verlaten van de kerk worden alle drie uitgangen gebuikt. Daar staan schalen waar u uw bijdrage voor de diaconie en de kerk in kunt doen.

Na het verlaten van het kerkgebouw blijft de onderlinge afstand van 1,5 meter gelden. Wij verzoeken u hier rekening mee te houden.

De kerkdiensten zijn te beluisteren via kerkomroep en te bekijken via de website van de Vennekerk.