Ds. Gert Wybe van der Werff verbonden aan de streekgemeente Oost-Groningen

In de dienst van 10 mei in de Vennekerk werd ds. Gert Wybe van der Werff verbonden aan de streekgemeente Oost-Groningen en hij is nu als predikant werkzaam in de gemeenten van De Dollert en Winschoten. Hieronder een fotoverslag.

 

 

Uitleg bij de symbolische schikking

IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN.
De cirkel van de rode rozen staat symbool voor de plaatsen in de streekgemeente. In de schikking is klimop verwerkt, symbool voor vertrouwen, ook is er een braamtak te zien, een verwijzing naar God die aan Mozes verscheen in de brandende braamstruik. Voor de schikking is zand gestrooid, zandpaden als symbool voor de weg die we gaan.
Bij de schikking staat een Bijbel, symbool voor waarheid en er is een schaaltje water, symbool voor het leven. De schikking verwijst naar de tekst uit Johannes 14, de Evangelielezing van deze zondag.

De schikking is gemaakt door gemaakt door Jan Pieter Nuninga, lid van de beroepingscommissie.