Mededeling die gelden voor de zondagse diensten in verband met corona

Laatste update juli 2020:

In verband met het coronavirus hebben wij besloten om de richtlijnen van het RIVM en het daaraan gekoppelde advies van de PKN te volgen.

Vanaf 1 juli 2020 mogen 100 personen de dienst bezoeken. Wel is het verplicht u aan te melden. Dat kan bij de scriba.

Bij aankomst kan de hoofdingang worden gebruikt. In de hal ziet u desinfecterende handgel en handdoekjes staan. Deze kunt u gebruiken. Daarna wordt u door de ouderling van dienst een plaats gewezen.

In de dienst mag niet worden gezongen en na de dienst is er ook geen koffiedrinken. Bij het verlaten van de kerk worden alle drie uitgangen gebuikt. Daar staan schalen waar u uw bijdrage voor de diaconie en de kerk in kunt doen.

Na het verlaten van het kerkgebouw blijft de onderlinge afstand van 1,5 meter gelden. Wij verzoeken u hier rekening mee te houden.

De kerkdiensten zijn te beluisteren via kerkomroep en te bekijken via de website van de Vennekerk.