Even voorstellen… Henk Dijkema

Zoals u al in eerdere kerkbladen hebt kunnen lezen, wil de streekkerkenraad zich aan u voorstellen.

Mijn naam is Henk Dijkema. Ik woon in Meeden en ben ambtsdrager met een speciale opdracht. Binnen de streekkerkenraad ben ik ouderling kerkrentmeester.

Al sinds 2015 ben ik betrokken bij de vorming van de streekgemeente. Ik vind het belangrijk om in deze regio op een goede manier bij te dragen aan een intensieve samenwerking tussen de gemeenten. In iedere gemeente, zowel groot als klein, moet een kerkelijk leven in de toekomst mogelijk blijven. De kerk midden in het dorp.

Sinds april 2018 ben ik met pensioen, maar ik ben gevraagd om toch in dienst te blijven. Op dit moment werk ik nog twee dagen in de week. Ik heb bij diverse ingenieursbureaus gewerkt als senior engineer elektro en instrumentatie.

Ik ben geboren in de stad Groningen en sinds 1981 woon ik met veel plezier in Meeden. Ik ben getrouwd met Peta en samen hebben we drie dochters en zes kleinkinderen in de leeftijd van 2 tot 7 jaar.

Ik hoop van harte dat de samenwerking goed van de grond komt en dat we ons hier sterk voor willen maken.

Met vriendelijke groet,

Henk Dijkema