Berichtje van de clubkinderen en de leiding

Hallo allemaal,

Even een berichtje van de clubkinderen en de leiding.

Onlangs hadden we alweer onze laatste “normale” clubavond. Het was heel gezellig met ons vaste clubje kinderen.

We hebben een erg leuk en gezellig seizoen achter de rug, waarin we allemaal mooie knutselwerken hebben gemaakt, gezellige spelletjes gedaan en een hoop lol hebben gehad.

Zaterdag 20 april was ons jaarlijkse uitje om het seizoen af te sluiten. Een beetje vroeg dit jaar in verband met alle komende vakanties en andere vrije weekenden.

We gingen lekker naar Attractiepark Drouwenerzand.

Voor Janet en mij (Elisabeth) is dit ons laatste clubseizoen geweest, we gaan stoppen met het leiding geven aan club. We hebben dit de afgelopen jaren met erg veel plezier gedaan, en hebben het altijd erg leuk en gezellig gevonden met alle kinderen. Er komt nu een eind aan, maar we zouden het heel fijn vinden als er daarmee geen einde komt aan de Protestantse Clubgeschiedenis!

Wende heeft zin om nog wel even door te gaan met leiding geven en Janet en ik zouden graag het stokje door willen geven aan andere enthousiastelingen om op onze mooie clubzolder de tweewekelijkse clubavonden voort te zetten!

We zijn dus op zoek naar (het liefst) drie dames/heren die eens in de twee weken een clubavond willen organiseren. Als je met vier mensen bent kun je elkaar ook afwisselen.

De avond is van 19.00 tot 20.15 uur, en het seizoen loopt van september tot ongeveer april/mei. De invulling van de avond staat vrij, het is voor kinderen van de groepen 4 t/m 8 van de basisschool. Mocht je nog informatie willen of je willen aanmelden dan kun je contact opnemen met Janet Akkerman (0628650237) of Elisabeth Maas (0628554257).

Groetjes,
Wende, Janet en Elisabeth

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *