Nieuws vanuit de streekdiaconie

Oproep nieuwe leden

Kortgeleden deden we in de kerkbladen een oproep voor extra leden voor de streekdiaconie.

Wij zouden als streekdiaconie graag meer activiteiten ontwikkelen, maar we merken dat dit moeizaam gaat. Dit heeft te maken met het feit dat er in Meeden, Midwolda, Nieuwolda-Oostwold en Reiderland maar één diaken is en ook in Scheemda en Winschoten is de bezetting niet optimaal. Op ons vorige oproepje heeft iemand gereageerd en daar zijn we erg blij mee! Maar we hopen dat er nog één of twee personen in de streekgemeente zijn die ons zouden willen helpen met het ontwikkelen van activiteiten. Dit kan door ambtsdrager te worden (met een speciale opdracht voor de streekdiaconie), maar ook diaconale medewerkers zijn van harte welkom! Meer informatie kan ingewonnen worden bij de streekdiakenen, bij de leden van de streekkerkenraad of bij de eigen kerkenraad.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *