Huldiging 2 december

Geen orgeldienst vandaag, dus de dienst gewoon meegemaakt. Aan het eind van de dienst vraagt ds. Bert van der Woude om nog even weer te gaan zitten, want er zullen twee personen in het zonnetje worden gezet. Wie zouden dat kunnen zijn, denk je dan. Nog steeds niets in de gaten. Dan worden Koos Akkerman en ik naar voren geroepen en dan pas begint er bij mij een lampje te branden. De voorzitter van de kerkenraad Eise Smid vertelt ons in een prachtig verhaal, dat wij een onderscheiding mogen ontvangen, omdat wij 50 jaar kerkorganist zijn geweest. We worden onderscheiden met een gouden draaginsigne en een oorkonde. Tevens ontvangen we daarbij een prachtige bos bloemen. Prachtig vond ik het allemaal. Een totale verrassing!

Na de dienst mochten we vele felicitaties en goede woorden in ontvangst nemen.

Al met al, een enorme stimulans om rustig door te gaan om de lofzang op een goede manier gaande te houden. Ik doe het nog steeds met heel veel plezier, zowel in Winschoten als ook in Meeden!

De initiatiefnemer, de leden van de kerkenraad en de leden van het college van kerkrentmeesters wil ik hartelijk bedanken voor dit prachtige initiatief en het vele werk dat zij daarvoor hebben verzet! Tevens wil ik iedereen die hiervan af wist en keurig heeft gezwegen, bedanken.

Na deze prachtige morgen hebben we thuis met familie en vrienden nog lang nagezeten om dit te vieren.

Met vriendelijke groet,

Jan Muller

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *