Eindejaarscollectie 2018

Een goed gesprek

 

Geacht gemeentelid,

We praten heel wat af, ook in de kerk. We hebben het over van alles en nog wat. Maar wanneer is een gesprek een goed gesprek? Als er interesse, tijd en aandacht voor elkaar is. Als we onze zekerheden en twijfels kunnen delen. Als er sprake is van een échte ontmoeting. ´Een goed gesprek´ is het jaarthema van de Protestantse kerk en wij sluiten daar graag bij aan.

Als kerkenraad hopen we dat onze gemeente ook in het nieuwe jaar een plek van ontmoeting is. Een plek waar we met God, elkaar en anderen in gesprek gaan over wat ons bezighoudt. We doen dat bijvoorbeeld door het organiseren van activiteiten voor verschillende groepen binnen het programma van Bezinning en Cultuur. Door diaconaal betrokken te zijn bij mensen die het minder hebben, dichtbij en ver weg. Door op zondag samen ons geloof te vieren.

Om al deze activiteiten mogelijk te maken is er geld nodig. Daarom vragen we u aan het eind van dit jaar om een extra gift, zodat we al ons mooie werk in het nieuwe jaar kunnen voortzetten. Geef aan de eindejaarscollecte en maak uw bijdrage over via de acceptgirokaart. Uw bijdrage komt ten goede aan een bestemming of activiteit die we als kerkenraad zorgvuldig uitkiezen.

Met uw gift draagt u bij aan een gemeente waar mensen elkaar écht kunnen ontmoeten. Hartelijk dank voor uw betrokkenheid en steun!

Heeft u vragen of opmerkingen over deze collecte of over de bestemming, neemt u dan contact op met één van de kerkenraadsleden.

Het College van Kerkrentmeesters,

Ellen Smid-Pouwer, secretaris.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *