Nieuw in het Over de Brug programma: de Wereldkeuken

Eén van de beste plekken om een cultuur te leren kennen is aan tafel. Samen eten verbindt en nieuwe gerechten proeven kan een heerlijk avontuur zijn. Vanuit die gedachte is het idee van de wereldkeuken geboren. Een culinaire wereldreis, die tegelijk dicht bij huis blijft.

Eén maal per maand kunt u in Ons Gebouw terecht om daar kennis te maken met de keuken van een bepaald land. Om dit mogelijk te maken zoeken we zowel gasten als vrijwilligers, die willen helpen om de gerechten te bereiden en aan tafel te bedienen.

Gasten kunnen gewoon aanschuiven. De vrijwilligers doen het werk en we streven er naar om iedere keer de medewerking te zoeken van iemand die uit het land komt dat die avond centraal staat.

De kosten houden we laag, want het doel is dat iedereen op deze manier de kans krijgt om met elkaar van een mooie maaltijd te genieten. Het eerste land waarmee we op deze manier kennismaken is Armenië.

NB: in het Kerkjournaal van oktober stond een verkeerde datum vermeld voor de eerste bijeenkomst, het moet zijn: donderdag 25 oktober.

 

Info & aanmelding: ds. Bert L. van der Woude
Data: 25 oktober, 20 december, 24 januari, 21 februari, 21 maart, 25 april, 30 mei en 20 juni
Tijd: 17.30 – 19.30 uur
Locatie: Ons Gebouw
Kosten: € 10,- pp.

 

1 reactie

  1. Geertje freij op zegt:

    Graag opgave voor twee personen voor 21 maart.. a.s. De wereld keuken.
    Janny Engelkes uit Bellingwolde
    Geertje Freij uit Blijham.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *