Over de Brug Festival 2018

Op zaterdag 15 september is het OVER DE BRUG festival in De Ontmoeting in Scheemda met de presentatie van het negende programma voor Bezinning & Cultuur, de editie 2018-2019.

De inloop is vanaf 13:30 uur, we beginnen om 14:00 uur en de toegang is gratis. Als motto is gekozen: EEN GOED GESPREK!  Dit is het jaarthema van de Protestantse Kerk en in veel plaatsen ook het thema van dit startweekend van het kerkenwerk en wij sluiten daar bij aan.

Wat kunt u deze middag verwachten?

 

Hoofdgast

Hoofdgast is Charlotte Glorie. Deze sympathieke, enthousiaste kleinkunstenares treedt al sinds 1990 met haar luisterliederen en conferences op voor publiek in verenigingsgebouwen, zorginstellingen, kerken en kleine theaters. Zij schrijft al haar teksten en melodieën zelf en begeleidt zichzelf bij het zingen aan de piano. Charlotte Glorie is vanaf haar geboorte blind en daarom vormen de leuke, lastige, ontroerende en lachwekkende kanten van het hebben van een visuele of andere handicap voor haar een onuitputtelijke bron van inspiratie. Ook het feit dat ze moeder is, levert veel stof op voor nieuwe liederen en conferences. Alles wat haar raakt en bezighoudt kan aanleiding zijn voor het schrijven van een tekst. Zij zal deze middag twee keer een optreden verzorgen.

 

Presentatie nieuwe programma

Het andere onderdeel is de presentatie van het nieuwe programma. De boekjes zijn inmiddels verspreid en ook deze keer is het weer een prachtige uitvoering. De activiteiten zijn zeer divers en u kunt op allerlei plaatsen in de regio meedoen aan een ochtend-, middag of avondprogramma. Om alvast een voorproefje te geven, worden diverse activiteiten gepresenteerd en ook zijn er stands waar u zich kunt opgeven of meer informatie kunt vragen. Vorig jaar was er ook veel belangstelling voor het letterlijke voorproefje: de stands van de pannenkoekendag en het bijbels koken; ook die zijn allebei weer aanwezig!

Allemaal welkom op zaterdagmiddag 15 september in De Ontmoeting: kom OVER DE BRUG voor een GOED GESPREK en een veelbelovende middag!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *