2 en 3 juni: SamenLoop voor Hoop

Team Over de Brug

Op 2 en 3 juni lopen 34 mensen vanuit Reiderland, Oostwold, Heiligerlee, Scheemda, Midwolda en Winschoten mee tijdens de SamenLoop. Fijn dat er zoveel mensen over de brug zijn gekomen om mee te wandelen. Behalve wandelen bemensen wij een marktkraam die te herkennen is aan de PKN-vlag. Wij hopen dat ook daarvoor veel mensen over de brug komen en ons een bezoek brengen of ons tijdens de 24 uur komen aanmoedigen.

 

Openluchtviering

Op zondag is er om 11.00 uur een SamenLoop-viering waarin ds. Bert v.d. Woude voor zal gaan en gospelgroep Joyce haar muzikale medewerking zal verlenen. Er staan 200 stoelen klaar, dus u hoeft niet zelf een stoel mee te nemen.

Fijn dat wij op 2 en 3 juni zo op verschillende manieren als regiogemeente kunnen laten zien en voelen dat kanker ook ons raakt en dit ook naar buiten toe uitdragen op onze eigen manier.

Herma, Els, Anja, Epko, Aafke, Geesje, Renate, Jenneke, Ankie, Tjaard, Janny, Ida, Henny, Peter, Teresia, Els, Hans, Ineke, Henk, Ina, Lucia, Gradus, Klaaske, Marian, Anneke, Lineke, Anita, Alex, Sylvia, Sanne, Thijs, Wende, Geertje en Ineke van Team Over de Brug nodigen jullie van harte uit om langs te komen op 2 en/of 3 juni!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *