Van de Roemeniëcommissie

Laten we Irene zakken? Dit vraagt om uitleg!

Gebouw Irene in onze partnergemeente Nicolesti is gebouwd in 1998/1999 met steun van de kerken van Winschoten en Blijham en een aantal fondsen. Het gebouw wordt gebruikt voor allerlei doeleinden. Ook de regio maakt gebruik van Irene. Ds. Adorjan organiseert regelmatig bijeenkomsten voor jong en oud, die zeer goed worden bezocht.

 

Zwam

Al enige tijd is de Roemeniëcommissie op de hoogte van de zeer slechte staat van de vloer van Irene, omdat in 1998/1999 de constructie niet goed is uitgevoerd. De vloer is aangetast door zwam en daardoor verzakt de vloer en is het niet meer verantwoord om intensief gebruik te maken van Irene. Tijdens een bezoek in 2017 van enkele gemeenteleden bleek hoe erg de vloer verzakt is in de afgelopen jaren.
De Roemeniëcommissie wil graag de vloer herstellen. En met hulp van vrijwilligers uit het dorp kan dat ook, als wij geld beschikbaar stellen voor aanschaf van materialen.

Steunt u dit initiatief, dan kunt u een gift overmaken naar de diaconie o.v.v.  Roemeniëcommissie vloer Irene, rek.nr. IBAN NL96 ABNA 0574 5178 04.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *