Oude ansichtkaarten en postzegels zijn geld waard!

Ook in 2017 zijn er in plaatselijke gemeenten weer dozen vol postzegels en ansicht- en geboortekaarten ingezameld. Vrijwilligers hebben alles vervoerd, uitgezocht en gesorteerd om het materiaal uiteindelijk te kunnen verkopen op beurzen voor verzamelaars en aan handelaren. De opbrengst in 2017 is totaal €31.533. Een heel mooi bedrag!

Heel hartelijk dank aan alle vrijwilligers, die met veel inzet en enthousiasme voor een mooie opbrengst hebben gezorgd voor Kerk in Actie en de GZB (Gereformeerde Zendingsbond). Hiermee kunnen beide organisaties mensen ondersteunen hun leven waardevol te leven. Zo kan Li uit China naar school, kan Kwazi uit Afrika aan het werk en kan Itje naailes geven aan vrouwen in Papoea. Namens hen, hartelijk dank!
Kijk voor meer informatie over de inzamelingsacties op www.kerkinactie.nl/inzamelingsactie.

Ook in Winschoten kunt u uw kaarten en postzegels inleveren. Er staat een (melk)bus in de Marktpleinkerk bij de trap naar het orgel. Hierin kunt u uw kaarten en postzegels doen. Deze bus legen we regelmatig en brengen de inhoud dan naar een regionaal inzamelingspunt.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *