Van de Roemeniëcommissie

Ook afgelopen december zijn er weer kerstpakketjes naar de ouderen in Nicolesti gebracht. Deze pakketjes zijn een zeer welkome aanvulling voor de ouderen. Negentig ouderen hebben een pakketje ontvangen. Elke presbiter heeft een kleine wijk en heeft de pakketjes bij de ouderen bezorgd.

Ook de kinderen hebben iets extra’s gehad: fruit en snoep. Er komen met Kerst ook altijd zigeunerkinderen naar de kerk, omdat ze weten dat er dan ook voor hen iets is. Ruim honderd kinderen waren in de kerk. Ze hebben gedichten voorgelezen en een kerstspel opgevoerd.

Ds. Adorjan vroeg ons u hartelijk te bedanken voor de gift.

Alles is de afgelopen periode 10 tot 15% duurder geworden, met name gas en elektriciteit.

Op de foto’s ziet u hoe ze in gebouw Irene de pakketjes klaarmaken. Jong en oud helpt mee.

 

 

2 reacties

 1. Ekie Roukema op zegt:

  Hallo,
  Graag zou ik mee oefenen voor de 40 dagen tijd (Vespers 2018).
  Ik doe mee als gast alt zing normaal bij Arti Vocali. Heb vroeger 12 1/2 jaar bij de Winschoter Cantorij gezongen. Wil jullie graag een keer komen ondersteunen. Met vriendelijke groet Ekie Roukema.

  • Redactie op zegt:

   Beste Ekie,

   leuk dat je mee wilt zingen bij de Vespers. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Ineke Dusseljee (inekedusseljee@hotmail.com) of Cees Nienhuis (cees@nienhuisboomkwekerijen.nl). Vriendelijke groet namens de redactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *