Club kerstmarkt groot succes

De jaarlijkse kerstmarkt ligt weer achter ons, op vrijdag 15 december in de Marktpleinkerk. Het was erg gezellig en druk bezocht, er zijn veel leuke knutsels van de kinderen verkocht en er waren ook een aantal gemeenteleden die ons iets moois hebben geschonken.

Machteld van Delden had voor ons heerlijke jam, mooie hangers, prachtige vogeltaartjes om te verkopen. Tiny Maas heeft weer flink wat uren gestoken in het kniepertjes bakken (volgend jaar kan ze wel wat hulp gebruiken ;-)) en meneer van der Laan heeft een prachtig handgemaakt vogelhuis geschonken die we aan de hoogste bieder hebben verkocht. Het vogelhuis heeft maar liefst €57,50 opgelevert!

Daarbij hebben Harry Kiewiet en Bert van der Woude heerlijke soep voor ons gemaakt, die gretig aftrek vond bij de bezoekers. En meneer Zwik en meneer Ploeger hebben nog flink de handen uit de mouwen gestoken bij het helpen opruimen. Heel erg bedankt allemaal!

De kinderen hebben goed geholpen bij het verkopen, al met al was het een heel geslaagde avond. Zeker weer voor herhaling vatbaar volgend jaar!

En dan natuurlijk de opbrengst: we hebben maar liefst €300,- weten binnen te halen voor ons goede doel!
We hebben besloten dit bedrag te schenken aan het Jeugdsportfonds. Dit fonds zorgt dat kinderen, waarvan de ouders niet veel geld te besteden hebben, toch mee kunnen sporten. Ze betalen de contributie en leveren een bijdrage aan de kleding die nodig is voor het sporten.

Langs deze weg  nogmaals iedereen bedankt voor het langskomen, bijdragen en de gezelligheid!

(we hadden het zo druk deze avond dat we (helaas) geen foto’s hebben gemaakt..)

Als clubkinderen en clubleiding wensen we iedereen een heel fijn, gezond en liefdevol 2018!

Wij gaan er ook in het nieuwe jaar weer wat gezelligs en leuks van maken, zeker nu we op de zolder van Ons Gebouw een eigen plekje hebben.

Groet van Janet, Wende, Elisabeth en Nynke

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *