Kerstgroet van ds. Adorján

Lieve broeders en zusters uit Winschoten en Blijham,

straks is het weer Kerst. In Joh.1 vers 14, kunnen we lezen over de liefde van God voor ons. Het Woord is vlees geworden en heeft zijn woning onder ons gemaakt. Wij zien zijn glorie, de glorie van de enige echte Zoon, die van de Vader kwam, vol van genade en waarheid. Hij maakte voor ons een open weg naar Hem en opende een weg naar elkaar.

Dit jaar was een bijzonder jaar in de relatie van onze gemeenten en onze vriendschappen. De afgelopen jaren waren zeer vruchtbaar, niet alleen materieel, maar vooral geestelijk. Dat hebben we de afgelopen zomer gevierd, toen enkele mensen uit Winschoten en Blijham ons hebben bezocht. Bij deze gelegenheid wil ik u uitnodigen om ons in Nicolesti te bezoeken. Dit is naar onze mening belangrijk om elkaar beter te leren kennen en van elkaar te leren.

Ik wens u allen fijne en gezegende Kerstdagen en een heel gelukkig 2018 door de genade van onze Heer Jezus Christus.

Ds. Adorján Istvan

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *