Foto-impressie ‘Als appelbloesem in de winter’

Op zondagavond 17 december werd dit kerstoratorium opgevoerd in een volle Marktpleinkerk. Het was een prachtige avond met muziek, zang en lezingen. In de donkere tijd op weg naar Kerst herinnert het oratorium mensen aan de kern van het evangelie: licht dat terugkomt, hoop die niet sterft, vrede die altijd weer opbloeit.

Vele zangers uit de regio versterkten de cantorij van Winschoten voor deze gelegenheid. Het koor stond onder leiding van Grebber Koster en de muzikale begeleiding werd verzorgd door Hilly ter Horst (piano), Wim Westerman (orgel), Ruth Drewel (dwarsfluit) en Annet Scholte (dwarsfluit).

Met dank aan Jan Pieter Koers voor de mooie foto’s.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *