Kerstoratorium ‘Als appelbloesem in de winter’

Op zondagavond 17 december klinkt dit kerstoratorium in de Marktpleinkerk in Winschoten. Een prachtig oratorium dat de kern van het kerstevangelie raakt.

Het wordt uitgevoerd door de cantorij van Winschoten e.o. die voor de gelegenheid is uitgebreid tot zo’n zestig zangers. Dirigent is Grebber Koster en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door Hilly ter Horst (piano), Wim Westerman (orgel), Ruth Drewel (dwarsfluit) en Annet Scholte (dwarsfluit).

Het oratorium is een zoektocht naar de geboorte van hoop, licht en vrede. Licht dat terugkomt, hoop die niet sterft, vrede die bij ons blijft. Het is een mooi samenspel tussen koor, gemeente, lezingen en muziek.

Gratis entree.  Na afloop wordt er gecollecteerd voor KWF Samenloop voor Hoop.

Aanvang van de dienst: 20.00 uur i.p.v. 19.00 uur zoals vermeld in ‘Over de Brug’.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *