Vrijwilligers gezocht voor de kerkdiensten in Old Wolde        

Eén keer in de veertien dagen is er een kerkdienst in Old Wolde. Deze wordt gehouden van 10.30 tot 11.15 uur. Met een team van vrijwilligers zorgen wij ervoor dat de bewoners deze dienst kunnen bezoeken. Wij beginnen als vrijwilliger om 10 uur met het ophalen van deze bewoners en brengen ze na de dienst weer terug. De vrijwilligers zijn ingedeeld in twee teams.  Zodat je één keer in de maand een morgen meehelpt.

Nu is er dringend behoefte aan nieuwe vrijwilligers.
Lijkt het u leuk één keer in de maand op een zondagochtend te helpen bij deze bijeenkomst dan kunt u hiervoor contact opnemen met: Ida ten Have, tel.  0597-421866 (graag na 18.00 uur).

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *