Kerstmarkt 15 december

Ook dit jaar organiseren we, samen met de clubkinderen, een gezellige kerstmarkt in de Marktpleinkerk. Zoals elk jaar is er lekkere soep om warm te worden, chocolademelk mét slagroom en natuurlijk broodjes knak! Maar ook weer de mooiste kerstversieringen, kaarten, kerststukjes en nog meer!

Iedereen is weer van harte welkom om vast in gezellige kerstsferen te komen, wat lekkers te eten en wat moois te kopen.

De kerstmarkt is op 15 december van 18.00 tot 20.00 uur in de Marktpleinkerk.

De opbrengst van de markt van dit jaar gaat naar het Jeugdsportfonds.

 

Oproep

We zijn op zoek naar mensen die wellicht mooie kerststukjes kunnen maken om te verkopen, of andere mooie, zelfgemaakte kerstspullen die we mogen verkopen. Of natuurlijk lekkernijen om te verkopen, zoals de gewilde kniepertjes, kerstkransjes of anders lekkers!

U kunt zich melden bij Elisabeth Maas of bij Janet Akkerman.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *