Kerstpakketten

Al een groot aantal jaren worden er namens de diaconie kerstpakketten bezorgd bij mensen die in december een extraatje kunnen gebruiken.

Het gaat hier niet om luxe thematische pakketten die u wellicht van uw werkgever krijgt. Wij bezorgen pakketten met standaard levensmiddelen met hier en daar een extraatje die de ontvangers zich in de regel niet kunnen veroorloven. Al lange tijd verzorgen Klaaske en Henk Boven dit voor ons.

U kunt helpen!

We stellen u in de gelegenheid om uw bijdrage te leveren aan de inhoud van de pakketten. De levensmiddelen kopen we liever zelf. Dit jaar willen we ook enig huishoudelijk textiel in de pakketten doen. U zou ons kunnen helpen door één of meerdere van de volgende producten te schenken:

  • Badhanddoeken
  • washandjes
  • keukenhanddoeken
  • theedoeken
  • doucheschuim
  • douchegel

 

Op 11 en 12 december zitten Henk en Klaaske tussen 17.00 en 19.00 uur thuis klaar (Hoorntjesweg 15) om uw bijdrage in ontvangst te nemen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn producten te brengen dan zijn er twee andere mogelijkheden om mee te helpen. Op zondag 3 december is de uitgangscollecte in de kerkdienst bestemd voor het bekostigen van de kerstpakketten. En uiteraard is het ook mogelijk om een bedrag te storten op de bankrekening van de diaconie: NL96 ABNA 0574 5178 04.

Bij voorbaat onze hartelijke dank voor uw medewerking.

Namens de diaconie,

Peter Koers

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *