Opening Ons Gebouw

Op zaterdag 23 september werd Ons Gebouw officieel geopend door mevr. Ugen-de Weger. Lees hieronder haar persoonlijke indrukken van deze dag:

 

Het was me een eer om “Ons Gebouw” te mogen openen en het over te dragen aan de Protestantse Gemeente. Een nieuw begin in een vernieuwd gebouw.

Vol verwondering gingen we er binnen: licht, kleurig en gezellig. Met koffie en gebak werden we ontvangen. Door de voorzitter werd het gebouw aangeprezen en werden cadeaus in ontvangst genomen. Na een gezellige middag gingen we weer huiswaarts met veel indrukken en gedachten over de invulling. Mijn gedachten sloegen ook op hol!

Als we allemaal ons steentje bijdragen aan de opbouw van onze kerkelijke gemeenschap dan kunnen we daarmee weer vooruit. Ons programmaboekje staat vol nieuwe onderwerpen, waardoor we nieuwe inspiratie en ideeën op kunnen doen en geestelijk worden gesterkt.

Kom en doe mee!!

B. Ugen-de Weger

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *