Projectzangers gezocht voor het kerstoratorium

“Als Appelbloesem in de winter”

Op zondagavond 17 december wil de Cantorij van Winschoten e.o. graag dit kerstoratorium in de Marktpleinkerk in Winschoten gaan zingen. Een prachtig oratorium dat de kern van het kerstevangelie raakt. Een zoektocht naar de geboorte van hoop, licht en vrede. Licht dat terugkomt, hoop die niet sterft, vrede die bij ons blijft. Het zou fantastisch zijn als we dit samen met projectzangers/zangeressen uit de nieuwe streekgemeente (en ook daarbuiten natuurlijk) zouden kunnen realiseren. Het is een mooi samenspel tussen koor, gemeente, lezingen en muziek.

Vanaf 3 oktober beginnen we met oefenen in de Lutherse Kerk in Winschoten (tegenover de Lidl) van 19.30 tot 20.30 uur. Dan is er een pauze met koffie en thee. Nadien oefent de cantorij nog langer door i.v.m. de reguliere diensten waaraan wordt meegewerkt.

De projectzangers kunnen na de pauze naar huis, maar mogen ook gerust blijven om nog wat langer door te zingen. Er zijn geen kosten aan dit project verbonden. Graag wel vooraf een opgave i.v.m. bestellen van de partituren. Heb je al eens meegedaan, had je altijd al eens mee willen doen? Schroom dan niet en geef je op bij Ineke Dusseljee of Cees Nienhuis.