Open studiedag ‘Luther wilde meer’

Studiedag Drewermannkring op 7 oktober in Ede

Eugen Drewermann over Maarten Luther

Op de studiedag zal Dr. Drewermann in het kader van 500 jaar Reformatie een lezing houden over de reformator Maarten Luther en zijn geloof: Luther wollte mehr. De studiedag vindt plaats in het Marnix College, Prins Bernhardlaan 25, 6713 MA Ede en duurt van 11.00uur tot 16.30 uur (inloop om 10.30 uur).

Aanmelding

Graag aanmelden vóór 2 oktober 2017, door overschrijving van € 25,- voor leden, studenten en mensen in de bijstand (inclusief lunch en een kleine feestbundel); € 35,- voor donateurs en belangstellenden (inclusief lunch en een kleine feestbundel) op rekening NL15 INGB 0004 8599 35 t.n.v.  Studiekring Drewermann Nederland met vermelding van ‘deelnemer studiedag 7 oktober 2017’.

Er wordt een verzoek ingediend voor plaatsing van deze studiedag in het overzicht Open erkend aanbod in het kader van de Permanente Educatie (PKN) voor predikanten en kerkelijk werkers (0,25 punt).

Programma

ds. Bert L. van der Woude

Sinds april 2000 werk ik als predikant binnen wat nu de Protestantse Gemeente Winschoten (PGW) heet. De eerste zeven jaar nog in combinatie met de gereformeerde kerk van Westerlee en nu ruim tien jaar volledig in Winschoten.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *