Ons Gebouw

Geachte gemeenteleden,

Op zondag 17 september is het Startzondag en gaat het nieuwe kerkseizoen 2017-2018 van start. Met ingang van het nieuwe seizoen zullen we ook ‘Ons gebouw’ in gebruik gaan nemen voor alle vergaderactiviteiten van de Protestantse Gemeente Winschoten. Op dit moment wordt alleen buiten nog geschilderd en zijn we volop bezig met de inrichting van het gebouw. Ook boven wordt inmiddels gewerkt aan de ‘jeugdzaal’ voor het nieuwe clubseizoen.

 

Feestelijke ingebruikneming

Er moet dus nog heel wat gebeuren, maar op zaterdag 23 september zal het gebouw officieel in gebruik worden genomen. We willen u dan hartelijk uitnodigen om dan een kijkje te komen nemen! Een klein groepje buiten het College van Kerkrentmeesters is bezig met de voorbereiding van dit heugelijke feit.  Zij zullen u binnenkort inlichten over programma en tijden.

 

Kerkelijke activiteiten

Voor het gebruik van Ons Gebouw zullen we weer gebruik maken van een agenda. Zoals bekend zullen we alleen kerkelijke activiteiten plannen. Het betreft alle vergaderingen van de diverse geledingen zoals het College van Diakenen, College van Kerkrentmeesters, Kerkenraad, Pastorale Raad enzovoort. Daarnaast kunnen activiteiten van ‘Over de Brug’ worden aangemeld.

U kunt uw kerkelijke activiteiten aanmelden door een mail te sturen naar onsgebouwpgw@gmail.com. Wij nemen dan contact met u op. Alle verenigingsactiviteiten blijven ongewijzigd in ‘Irene’.

 

Vrijwilligers gezocht

Als laatste willen we nog nogmaals een beroep op u doen. Voor de exploitatie zullen we met enige regelmaat weer gebruik moeten maken van vrijwilligers om bijvoorbeeld koffie te schenken of voor de schoonmaak, evenals we dat tot vorig jaar in Irene gewend waren. We hopen van harte dat u ons wilt helpen om dit mooie gebouw tot z’n recht te laten komen. Heeft u belangstelling? Geef u dan op bij één van onze kerkrentmeesters. Wij zijn u zeer erkentelijk.

Enkele mensen hebben zich al aangemeld; ook daarvoor natuurlijk onze hartelijke dank!

 

Vernieuwde keuken in Ons Gebouw

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *