Cantorij Winschoten e.o. zoekt zangers/zangeressen!

De cantorij bestaat uit 26 zeer enthousiaste leden en staat onder leiding van Grebber Koster. Wij werken mee aan circa zestien kerkdiensten per jaar. Meestal in Winschoten maar ook in omliggende dorpen. Hilly ter Horst is onze vaste pianiste en met regelmaat worden we begeleid door Annet Scholte of een andere fluitiste.

 

De liederen die we zingen staan geheel in het teken van de betreffende dienst. Dit kan uit het liedboek zijn maar ook uit geheel andere bundels. Met regelmaat zingen we Taizé-liederen. Zeer gevarieerd dus. Wij oefenen iedere dinsdagavond vanaf 19.30 uur in de Lutherse Kerk in Winschoten (bij de ingang van de Lidl).

Wilt u/ wil jij eens meezingen? Dat kan! Sopranen en tenoren worden in het bijzonder uitgenodigd maar ook alten en bassen zijn natuurlijk van harte welkom.

Tevens is er de mogelijkheid om als projectzanger/zangeres mee te doen met het oratorium ‘De Appelbloesem’. Zie de oproep in het boekje Over de Brug. Het zijn mooie zinvolle avonden waarin gezelligheid, leuke gesprekken maar ook flink oefenen centraal staan.

Nieuwsgierig geworden?

Voor vragen of informatie kunt u/ kun je terecht bij:

Ineke Dusseljee (inekedusseljee@hotmail.com)

Cees Nienhuis  (cees@nienhuisboomkwekerijen.nl)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *