Berichtje vanuit de jeugdclub

Zaterdag 13 mei zijn we met zijn allen naar Paviljoen Appelbergen in Glimmen geweest. We waren met dertien kinderen en gingen gezellig in verschillende auto’s op pad. Onderweg hadden we een flinke regenbui maar op de plek van bestemming was het lekker weer!

Er was een leuke speeltuin waar we eerst hebben gespeeld, geklommen en gek gedaan. Daarna gingen we een plak cake versieren en lekker ranja drinken. We werden daarna in drie groepjes verdeeld om een speurtocht door het bos te lopen. Jammer genoeg ging het na ongeveer twintig minuten opnieuw heel hard regenen en ook onweren… en dat is niet zo leuk in een bos. Dus gauw terug naar het Paviljoen en daar de bui afwachten. Die duurde best lang en één groepje was ook heel erg nat geworden, dus we besloten maar niet meer het bos in te gaan, helaas.

Gelukkig had iemand van de leiding bingo meegenomen, altijd leuk om te doen! Nadat er twee kinderen bingo hadden, kwamen de patatjes met een snack en hebben we dat lekker opgegeten. Daarna heeft een deel van de kinderen nog verder bingo gespeeld en de anderen zijn buiten gaan spelen. Als afsluiter kregen we allemaal een lekkere ijsco! En zelfs nog een snoepzakje mee naar huis.

Helaas was de activiteit die we hadden bedacht letterlijk in het water gevallen, maar hebben we wel een leuke middag met elkaar gehad. We hopen alle kinderen in september gezellig weer terug te zien, met hopelijk ook een aantal nieuwe gezichten! Details zullen na de zomervakantie volgen.

Voor nu wensen we iedereen alvast een fijne zomerperiode en tot ziens!

 

 

 

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *