Bevestiging en afscheid van ambtsdragers

Dienst Marktplein

Op zondag 18 juni neemt een aantal ambtsdragers afscheid en zullen nieuwe ambtsdragers worden bevestigd. Wij zijn blij dat er een aantal vacatures, die waren ontstaan, weer kunnen worden ingevuld.

Overzicht van alle wijzigingen

  • Aftredend zijn de diakenen Alie van der Laan-Dekker, Bert Hidding en Peter Koers. Cor Vos heeft voor één jaar bijgetekend.
  • Bij de ouderlingen blijft Elly Hamster-Kadijk nog één jaar, evenals Boukje Haan. Eise Smid blijft nog een volle periode van vier jaar.
  • Bij de kerkrentmeesters hebben Ellen Smid-Pouwer en Fré Siemons aangegeven dat ze aanblijven tot de verbouwing van Ons Gebouw klaar is. Zij blijven dus ook nog één jaar.
  • Als diakenen zullen worden bevestigd Herma Ufkes en Tjaard Ritsema voor twee jaar, en als ouderling Tineke Wisman-Hamminga.

Dit betekent dat er bij de diaconie twee plaatsen onbezet zullen blijven. De ouderlingen zijn wel weer volledig op sterkte.

Wij hopen op een inspirerende dienst op 18 juni a.s. en wensen onze nieuwe ambtsdragers een goede tijd binnen de kerkenraad toe.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *